Valor

PBF Dzikie Koty

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2021-05-13 05:53:58

ellkt5ey
Użytkownik
Dołączył: 2021-05-13
Liczba postów: 3
Windows 7Firefox 88.0

adidas ultra boost uncaged parley

compass1534839395.jpg
Kronet som en af de mest ikoniske sneakers nogensinde af sneakerheads og nicestilly.com den bedste løbesko, der nogensinde er lavet af atleter, faldt Ultra Boost først i februar 2015, og nu giver Three Stripes Uncaged-varianten noget sommerelskende med adidas. Ultra Boost Uncaged Parley Grå.

Ultra Boost Uncaged Parley Grey er inspireret af løbere, der afskærer burernes sko for et adidas nye sko dame ubegrænset skridt, og giver bærere fuld bevægelsesfrihed. Skoen er lavet i samarbejde med Parley og er udstyret med Primeknit lavet af genbrugsplast, hvilket hjælper med at reducere mængden af affald, der findes i havene. Hvis du søger efter det perfekte par spark at rocke i sommer, skal du ikke lede længere end adidas Ultra Boost Uncaged Parley Grey!

Ultra Boost Uncaged Raw Amber tager inspiration fra løbere, der afskærer burene i deres sko for et ubegrænset skridt, og giver bærere fuld bevægelsesfrihed. Med en internt forstærket Primeknit-overdel for en understøttende adidas ultra boost uncaged parley pasform er denne sneaker malet i en unik lyserød og hvid farveskema, der er lavet til sommermånederne. For at afrunde det hele, ligesom alle Ultra Boosts siden tidens begyndelse, sidder Ultra Boost Uncaged Raw Amber oven på en Boost mellemsål for uovertruffen komfort.

Som med de tidligste stilarter i Ultra Boost Uncaged har denne 'Trace Cargo' frigivelse blød Speciel gave og let Primeknit fra hæl til tå. Al fokus er på det innovative materiale med strækninger til foden og sikrer adaptiv komfort. Den elastiske ankelomgivelse holder din fod låst på plads, ligesom de integrerede snørebånd gør. Mens der er meget få unødvendige detaljer på denne sko, lover en syntetisk hælkappe yderligere beskyttelse over hælen.

https://www.nicestilly.com/

Offline

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
expierencebagg - trzydwatrzysta - pryncypalki - wyspamc - phantomrpg